Over mij

Ik ben Marscha van der Wilt en ik ben hoogbegaafdheidsspecialist en psychomotorisch leer- en gedragsspecialist. Als een hooggevoelige, hoogbegaafde moeder van twee kinderen heb ik zelf ervaren hoe intens en overweldigend de wereld kan zijn. Doordat hoogbegaafde kinderen vaak snel kunnen denken, kritisch en rechtvaardig denken en intens voelen, krijgen ze vaak geen gepaste feedback. En dat is jammer.
Het is vaak een uitdaging van de juiste balans zoeken. Vaak kiezen de kinderen voor aanpassen of er tegenin gaan. Sommige kinderen zijn net prachtige kameleons en anderen worden opstandig en brutaal. Helaas zijn er te veel kinderen die dit niet kunnen volhouden en uiteindelijk ziek worden of niet meer naar school kunnen. Dat raakt mij persoonlijk.

Met Gaaf in Beweging kijk ik verder dan het gedrag van het kind en onderzoek ik zijn of haar kracht. Ik handel vanuit de behoefte. Dat doe ik altijd met de ouders én het kind. Maar in de eerste plaats ben ik er voor het kind.

 

Contactgegevens

Gaaf in beweging

    Nieuw Loosdrechtsedijk 199 a
       1231 KT Loosdrecht

     (06) 55552735

    Kamer van Koophandel nr 74874322

    www.gaafinbeweging.nl

    info@gaafinbeweging.nl

Erkend Alternatief Therapeut

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

     GAT2023     CAT2023     Breincentrum fundament     MNRI