Heeft u vragen? Mail naar info@gaafinbeweging.nl of bel: 06-55552735

Ieder kind is anders met zijn eigen gaven en behoeftes.

Tijdens een begeleiding zullen we samen kijken welke specialismes ingezet kunnen worden om tot een goed resultaat te komen.

  • Het bedrag per begeleiding van 1 uur bedraagt € 65,00 inclusief BTW (vanaf 1 feb 2022 € 67,50)
  • Uitgebreide screening van reflexen 1,5 uur incl. mondeling verslag bedraagt € 102,50 inclusief BTW  (vanaf 1 feb 2022 € 105,-)
  • Een telefonische kennismaking is gratis. (max. 30 min.)

Begeleid ik momenteel jullie kind en hebben jullie een vraag die je liever persoonlijk stelt, even kort tussendoor of niet kan wachten tot de vervolg afspraak? Daarvoor houd ik een telefonisch spreekuur. Ik ben bereikbaar op de maandag ochtend van 10.00-11.00 uur (met uitzondering van de feestdagen) Je mag mij natuurlijk altijd op een ander moment bellen, maar dan kan het zijn dat ik bezig ben en niet direct je vraag kan beantwoorden.

 

Mogelijke bijdrage vanuit school:

 

Route naar arrangementen  

Voor de (hoog)begaafde leerling is het belangrijk om gezien, erkend en begeleid te worden specifiek met betrekking op hun begaafdheid. Door in acht te nemen wat de specifieke onderwijsbehoeften van deze leerlingen zijn, kunnen zij een meer betekenisvolle basisschooltijd ervaren. Gaaf in Beweging kan daarin de basisschool ondersteunen. Er zijn verschillende mogelijkheden om budgetten aan te vragen om deze ondersteuning te bekostigen.

Arrangementen 

Via het samenwerkingsverband Unita kan de basisschool een Arrangement Plus aanvragen. Dit arrangement kan aangevraagd worden wanneer er ondersteuning nodig is die de basisondersteuning die school biedt overstijgt. Het samenwerkingsverband en de school dragen dan gezamenlijk de kosten. Dit kan bijvoorbeeld worden ingezet om een leerlingindividueel te begeleiden.

Betreft het een leerling waarbij er sprake is van een combinatie van (hoog)begaafdheid en, bijvoorbeeld, een leer- en/of gedragsprobleem, dan kan er een arrangement Hoog Begaafd Dubbel Bijzonder worden aangevraagd. Hierbij ontvangt de school een bedrag van het samenwerkingsverband, waarmee Gaaf in Beweging ingezet kan worden om de begeleiding te verzorgen zodat de leerling op de reguliere basisschool kan blijven.

 

Kvk: 74874322

BTW: 139255783B01

Iban: NL17RABO0344264874

 1

 2

 3

 4

 6

 7

Contact

 

Adres: Nieuw Loosdrechtsedijk 199 a, 1231 KT Loosdrecht

E-mail:  info@gaafinbeweging.nl 

Telefoon: (06) 55552735

Erkend Alternatief Therapeut

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

     GAT2020     CAT2020     Breincentrum fundament
Top