Tarieven

Ieder kind is anders met zijn eigen gaven en behoeftes.

Tijdens een begeleiding zullen we samen kijken welke specialismes ingezet kunnen worden om tot een goed resultaat te komen.

  • Het bedrag per begeleiding van 1 uur bedraagt € 70,00 inclusief BTW - per 1 januari wordt dat 50 min voor hetzelfde tarief.
  • Uitgebreide screening van reflexen 1,5 uur incl. mondeling verslag bedraagt € 110,00 inclusief BTW - per 1 januari is het tarief € 120,00.
  • Een telefonische kennismaking is gratis. (max. 30 min.)
  • Het maken van een schriftelijkverslag €45,00 inclusief BTW
  • Gesprekken op school €70,00 per uur excl. reiskosten vergoeding - per 1 januari wordt dat 50 min voor hetzelfde tarief.
  • Observatie in de klas. Inclusief voorbespreking school, verslaglegging en nabespreking €175,00.

 

Mogelijke bijdrage vanuit school:

 

Route naar arrangementen

Voor de (hoog)begaafde leerling is het belangrijk om gezien, erkend en begeleid te worden specifiek met betrekking op hun begaafdheid. Door in acht te nemen wat de specifieke onderwijsbehoeften van deze leerlingen zijn, kunnen zij een meer betekenisvolle basisschooltijd ervaren. Gaaf in Beweging kan daarin de basisschool ondersteunen. Er zijn verschillende mogelijkheden om budgetten aan te vragen om deze ondersteuning te bekostigen.

 

Arrangementen

Via het samenwerkingsverband Unita kan de basisschool een Arrangement Plus aanvragen. Dit arrangement kan aangevraagd worden wanneer er ondersteuning nodig is die de basisondersteuning die school biedt overstijgt. Het samenwerkingsverband en de school dragen dan gezamenlijk de kosten. Dit kan bijvoorbeeld worden ingezet om een leerlingindividueel te begeleiden.

Betreft het een leerling waarbij er sprake is van een combinatie van (hoog)begaafdheid en, bijvoorbeeld, een leer- en/of gedragsprobleem, dan kan er een arrangement Hoog Begaafd Dubbel Bijzonder worden aangevraagd. Hierbij ontvangt de school een bedrag van het samenwerkingsverband, waarmee Gaaf in Beweging ingezet kan worden om de begeleiding te verzorgen zodat de leerling op de reguliere basisschool kan blijven.

 

Kvk: 74874322

BTW: 139255783B01

Iban: NL17RABO0344264874

Contactgegevens

Gaaf in beweging

    Nieuw Loosdrechtsedijk 199 a
       1231 KT Loosdrecht

     (06) 55552735

    Kamer van Koophandel nr 74874322

    www.gaafinbeweging.nl

    info@gaafinbeweging.nl

Erkend Alternatief Therapeut

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

     GAT2023     CAT2023     Breincentrum fundament     MNRI