Heeft u vragen? Mail naar info@gaafinbeweging.nl of bel: 06-55552735

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot zelfstandig talentbegeleider met de specialisaties ‘coaching’ en ‘kleuters’. Daarnaast volgde ik cursussen Kindertekeningen Lezen en Begrijpen, Begrijpend Tekenen (tekenen als tweede taal), Geboorte in Kaart (geboorteprofessional), Coachee spel, Masgutova (reflexintegratie/MNRI) en momenteel ben ik in opleiding tot Motorisch Remedial Teacher. Deze combinatie van opleidingen maakt dat ik bij de begeleiding van een kind vaak een combinatie van bovenstaande vaardigheden gebruik om zo maatwerk te kunnen leveren. Ook bij gesprekken met de leerkracht of interne begeleider op school kan ik de ouders, indien gewenst, bijstaan.

 

Ik kijk naar :

  • Cognitieve behoefte
  • Sociale behoefte
  • Emotionele behoefte
  • Bewegingsbehoefte

 

Mijn praktijk Gaaf in Beweging is een kleinschalige praktijk gelegen in een rustige, landelijke omgeving. Als het mooi weer is of simpelweg even ‘nodig’ blijkt te zijn is er de mogelijkheid om tijdens de coaching naar buiten te gaan. Ook begeleiding op school is mogelijk. Bij Gaaf in Beweging komt het hoogbegaafde kind volledig tot zijn recht. Gaaf staat voor het kind! Voor wie hij of zij is, met alle mooie talenten is het kind Gaaf. Beweging staat letterlijk voor het bewegen wat we gaan doen en de stappen die we samen gaan zetten met de persoonlijke behoeftes van het kind als uitgangspunt. Ik probeer zoveel mogelijk met beweging, tekenen en spel te werken. Ik werk niet met toetsen om te kijken hoe goed iets geleerd is.

 

Bij de praktijk is een comfortabele wachtruimte. U kunt ervoor kiezen om daar te blijven wachten tijdens de begeleiding of om uw kind bij ons af te zetten en later weer op te halen. Soms is het wenselijk dat een van de ouders bij een sessie aanwezig is.

 1

 2

 3

 4

 6

 7

Contact

 

Adres: Nieuw Loosdrechtsedijk 199 a, 1231 KT Loosdrecht

E-mail:  info@gaafinbeweging.nl 

Telefoon: (06) 55552735

Erkend Alternatief Therapeut

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

     GAT2020     CAT2020     Breincentrum fundament
Top